Suna acum! WhatsApp!

Pachete speciale


Alege Pachetul potrivit pentru VISUL Tau


Pentru ca viata noastra este formata din momente speciale, pe care le traim impreuna cu cei dragi, Agentia Visul Tau ti-a pregatit cele mai bune oferte pentru aceste evenimente fericite si le-a reunit intr-o serie de pachete speciale, la cele mai avantajoase preturi si cu servicii de cel mai nivel.
Te asteptam sa suni sau sa ne scrii pentru a solicita unul dintre pachetele speciale, pentru a sarbatori cum se cuvine clipele speciale!


Pachet Nunta

Poate cel mai emotionant moment din viata, nunta, poate fi creionata in nenumarate moduri. Dar o nunta de vis are nevoie de ingrediente speciale, pe care doar noi le putem oferi intr-un singur pachet.

Pachet Cununie

Este important sa incepeti cu dreptul viata in doi. Dupa emotiile din fata ofiterului de stare civila, meritati sa va destindeti cu familia si prietenii. Asiguram noi toate conditiile!

Pachet Aniversari

Fie ca este vorba de ziua de nastere, de majorat sau de 25 de ani de casatorie, aniversarea acestui moment este importanta. Noi va oferim sansa unei petreceri de neuitat!

Pachet Botez

Transforma botezul copilului tau intr-o poveste de spus nepotilor! Noi iti punem la dispozitie cele mai bune ingrediente pentru o petrecere unde si cei mari si cei mic se vor distra de minune.

Pachet Burlacie

Daca tot te-ai hotarat sa faci pasul cel mare, macar sa fie cu stil! Aduna-ti prietenii cel mai buni, distreaza-te toata noaptea si ramai cu amintiri savuroase. Noi ne vom asigura ca asta se va intampla.

Pachet Burlacita

Inscrie-te la cea mai tare petrecere cu prietenele tale, inainte de nunta la care ai visat de mica! Accepta provocarea din oferta noastra si distreaza-te pana la rasaritul soarelui.

Pachet Petrecere copii

Copiii ar participa la cate o petrecere in fiecare zi, daca s-ar putea. Fa-le o bucurie si pune la cale petreceri colorate si pline de bucurie. Suntem ajutorul de nadejde, nu ezita sa ne contactezi!

Pachet Corporative

Petrecerile corporate au nevoie de stil. Eleganta si bunul gust, atentia la detalii si la imagine sunt elemente obligatorii la un astfel de eveniment. Avem experienta, asa ca nu ezita sa apelezi la noi.